Ingen kommentarer

Millionpulje til den digitale omstilling

Tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning

     ”Via SMV:Digital har du nu mulighed for at ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.
     Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, at digitalisering kan hjælpe dig med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre din virksomhed, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt
     Dit projekt kan have en afklarende karakter, hvor du fx ønsker at identificere, hvilke løsninger der er relevante for at løse din konkrete udfordring eller identificerede potentiale og hvad business casen er ved at investere. Så du bedst muligt høster gevinsterne ved din digitale investering.”
Kilde: SMV:Digital

Digitalt lederskab – let adgang til tung viden

Den digitale omstilling kræver digitalt lederskab. Jeg arbejder sammen Faarup & Partners, hvor vi har dokumenteret erfaring indenfor digitalisering og ledelse.

  • Som rådgivere har vi  en praktisk tilgang i dialogen med vores kunder.
  • Vi arbejder ud fra en erfaringsbaseret model med fokus på digital modenhed, forretningstransformation og gennemprøvede business case værktøjer og koncepter.
  • Kontakt mig på email eller telefon for en uformel snak om dine muligheder.

Baggrund

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for SMV:Digital, og Erhvervshus Midtjylland er den daglige operatør på programmet. SMV:Digital er et initiativ i regi af regeringens Strategi for Danmarks digitale vækst, der har til formål at understøtte den digitale omstilling og udvikling af e-handel i små og mellemstore virksomheder. SMV:Digital består af forskellige tilbud til virksomhederne, herunder tilskud til privat rådgivning om afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases og implementering af nye teknologier og e-handelsløsninger.
Kilde: Erhvervsstyrelsen

Se også

Del denne side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed