Ingen kommentarer

Digitalt lederskab i praksis

Fra strategi til værdi

Eksekvering. Handling. Få ting til at ske. Fra strategi til værdi. Det var det der drev mig, da jeg etablerede min konsulentvirksomhed, Suhr Management. Over sommeren 2021 har jeg udvidet mit samarbejde med Faarup & Partners, så det er derfra jeg primært sælger og leverer mine konsulentydelser.

Og det giver rigtig god mening, fordi det er det samme værdigrundlag og den samme tilgang til værdiskabelse, vi deler.

Vores arbejdsmodel

Det er senest kommet til udtryk i vores arbejdsmodel, ”Digitalt Lederskab i praksis”. Modellen danner rammen for vores ledelsesmæssige og teknologiske tilgang til digitalisering, ledelse og digital transformation.

Det er der også kommet et intensivt en-dages kursus ud af. Min partnerkollega hos Faarup & Partners, Sven Kolstrup og jeg afholdt et kort webinar d. 30. november med smagsprøver fra vores kursus. Skriv til mig på jorgen@faaruppartners.dkLinkedIn,  eller på Faarup & Partners hjemmeside, hvis du vil have et videolink.

Hvorfor er Digitalt lederskab vigtigt?

Som Sven og jeg blev citeret for i Erhvervstillægget i Frederiksborg Amtsavis d. 6. maj i år, så handler det om at sætte forretningen før teknologien. Det er og bliver en ledelsesopgave, som man ikke kan uddelegere.

Men man kan sikre sig, at man er godt klædt på. Det handler om:

  1. At forstå egne digitale kompetencer, som ikke kun handler om teknologi men også samspillet med strategi, organisation og ledelse.
  2. At kunne relatere sin egen virksomheds/organisations digitale modenhed til de teknologiske muligheder. F. eks. hvordan man udvikler nye services og hvilke former for data, man egentlig har behov for.
  3. At arbejde med gevinstrealisering og dynamiske business cases, som et vigtigt element for at sikre værdiskabelse. Og ikke mindst, at det er de rigtige projekter, man sætter i søen.
  4. At man som leder har en aktiv holdning og involvering omkring de styregrupper eller tilsvarende, der bliver betroet ansvaret med den digitale transformation.

Lad os mødes

Det er min og vores tilgang til Digitalt Lederskab i praksis. Jeg er altid klar til et kaffemøde og en uformel snak. Det kan være i Hillerød, hvor jeg bor, hos Faarup & Partners i Vestergade i København, hos dig eller på anden lokation.

Se også

Del denne side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed